Inlägg

Alla behöver vi ljus och lampor

Sponsrat inlägg i samarbete med Lampan.se

Alla behöver vi ljus och lampor

Nästan hela vårt land är nu vit av snö och det är ljust ute på dagarna. Men vi behöver lampor inomhus då det fortfarande är mörkt på kvällarna.

Du har plockat ner ljusstakar och stjärnor från julen och känner att du skulle vilja ha en ny ljuspunkt i ditt rum eller byta ut en lampa.

I våra jus har vi taklampor för att lysa upp rummet vid behov och andra lampor utplacerade för en skön atmosfär inne.

Fotogenlampor

Fotogenlampor är både en mysig ljuspunkt och kan ställas överallt då den inte är i behov av elektricitet. Alltså innebär det att du ställa den på bänkar, fönster eller på altanenen men också hänga upp din fotogenlampa i ett fönster.  Eller varför inte på en krok på altan eller balkongen.

Hos Lampan.se hittar du ett stort utbud av fotogenlampor. Både som du kan ställa på något eller hänga upp. Alla fotogenlampor kräver en lampolja som sugs upp med en flat eller ring veke. Brännröret ger skydd mot lågan och tillför den syre så att den lyser.

fotogenlampor

Har du fått en fotogenlampa i present eller av en släkting och så är det något som har gått sönder ? Du vill självklart att den ska kunna lysa igen. Och reservdelar till din fotogenlampa är idag inte svårt att hitta. Tillverkare av fotogenlampor har en standardisering av måtten på reservdelarna och lampan.se har utbud av både vekar, glas och brännare.

Som alla företag som har en trygg e-handel får du bekräftelse på dina beställda varor till din mail du angivit. Produkter som är märkta med finns i lager har en leveranstid på 2-5 arbetsdagar och varor som är på väg in har 5-7 arbetsdagar. Dom varor som inte finns beställs och har en leveranstid på 7-15 arbetsdagar.

Handlar du för över 500 kronor är din produkt fraktfri.

Behöver du hjälp med reservdelar eller frågor om produkter kontaktar du kundtjänst som svarar på alla dina frågor.