Inlägg

Skydda ditt rum med markiser

Sponsrat inlägg i samarbete med Lindhs Rollo

Skydda ditt rum med markiser

Våren är snart här och många planerar för den för fullt då vi inte vet hur den kommer att vara i år. Kommer vi att kunna börja träffa våra nära och kära och tillbringa mer tid med dom ? Efter denna vinter är det något vi alla vill, och vi vill också kunna tillbringa tid i trädgården längre på kvällar och helger.

Markiser

Vare sig det blir sol och varmt eller regn vill vi kunna vara ute. Och för att skydda våra rum eller sitta ute behövs det markiser. Markiser som kan sitta ovanför dina fönster för att sänka värmen i rummet eller skydda ditt golv. Eller en markis på din altan för att kunna sitta ute när det regnar.

Lindhs Rollo

Nu kan du börja planera för vår och sommar och Lindhs Rollo har ett stort utbud av markiser för både dina fönster, altaner och balkonger i olika utföranden.

markiser

Du får personlig service med råd och tips om vad som skulle passa bäst hos just dig. Ni planerar tyg, färg och vilken modell du ska ha. Och innan din markis produceras mäts den efter dina  önskemål. Sen kan du sitta lugnt tills markisen kommer och blir monterad.

Beroende på var du ska ha din markis eller hur stor den är kan du välja mellan att ha markisen i kassett eller en motor.

Markisväv

All markisväv är gjord i 100 % spinnfärgad polyester och tråden är då färgad helt igenom och inte bara ovanpå och gör väven mycket hållbar. Sen är ytan impregnerad för att avvisa skräp och vatten.