Inlägg

Kontorshotell att hyra hos Hagalunds-kontorshotell

Är du företagare, entreprenör eller kreatör av nånting och behöver en arbetsytrymme att arbeta i. Samtidigt att slippa tänka på fakturor som el, värme osv om du skulle ha ett eget ytrymme/kontor. För då kan du börja med att fundera att hyra ett kontor hos Hagalunds-kontorshotell. Hagalundskontorshotell.se erbjuder olika storlekar på kontorshotell Stockholm. Med full service så som färsk frukt varje dag, tillgång till kopiator och det bästa av allt städning av kontoret så att du kan tänka på ditt arbete. Många smarta företagare vill inte ha ett eget kontor utan väljer att hyra in sig på ett kontorshotell. För samtidigt som du väljer detta alternativ så får du många nya företagskontakter som du kan bolla och få tips och idéer. Kontorshotell är framtiden för företagare som tänker till och vill ha enkla effektiva hyr lokaler.

Kontorshotell hos Hagalunds-kontorshotell.se

Kontorshotell

Detta får du som ingår om du hyr kontor hos dom. Och läget ligger väldigt bra till då det bara ligger bara en liten bit från Stockholms innerstad. Kommunala förbindelser för att dig fram och tillbaka till ditt kontor finns också om du inte tar fram med egen bil eller cykel. Förutom detta bra läge för du även tillgång till gemensamt köksutrymme som du delar med andra hyresgäster. Köket är fullrustat och du kan äta din lunch där. Kaffe och färsk frukt ingår också och det behöver alla för att bli kreativ. Internet både med kabel och trådlöst. Skrivare/kopiator då betalar du bara för dina utskrifter du gör. Städning av ditt kontoret.  Tillgång till konferensrum där du kan ta emot dina kunder eller ha presentationer. Finns två större och fyra mindre rum. Och i slutändan om du hyr in dig hos dom så är hyran inte alls dyr med denna fullservice. Allt ifrån 2500kr i månaden beroende på hur stort du behöver.