Okategoriserade

Bloggaren Starbys kungliga favorit kronprinsessan Victoria

Redaktionen på kunghuset.nu frågade Anette Starby vem i kungafamiljen som var hennes favorit!

Det verkar vara en enkel fråga för de flesta av Sveriges befolkning då nästan alla svarar kronprinsessan Victoria. Redaktionen fick även reda på att Anette var mer rojalist än republikan.

Samt så ställde vi även frågan vem hon hade valt som statschef om man är tvungen att välja någon utanför kungafamiljen och detta blev en svår nöt att knäcka. Anette hade verkligen inget svar att ge oss.

Antonia A:xon

Man har läst förut i tidningen Amalia vem svenska folket hade velat se som drottning om man fick välja någon utanför kungafamiljen. Då blev Antonia A:xon framröstad som framtida Drottning av Sverige.

Under åren 1982–2015 var hon styrelseordförande i Axel Johnson AB, som grundades 1873 av hennes farfars far, Axel Johnson.

Norge har förtroendevald kung

Visste ni förresten om att Norge är det enda land i hela världen som valde en svensk prins som sin kung? Den nuvarande kungens pappa blev vald som förut var en svensk prins.

Anette Starby blogg hittar du här.

Är en elitbloggare på bloggportalen blogbiz och bloggar om livstil och ibland visar upp mode. Förut hade hon kaniner hemma som var supersöta. Anette själv är modellsnygg blir så fin på alla sina bilder i bloggen. Vill du också läsa mer om henne kan du besöka hennes blogg.