Inlägg

Kryptovaluta med nybörjarguider

Alla har vi väl hört talas om kryptovalutan då den funnits med bra många år nu. Bitcoin är nog den vanligaste valutan som funnits med från 2009. Den har nog kommit över mångas läppar i ett flertal diskussioner. Vissa mer optimistiska och vissa med tron att det är lurendrejeri. Vi har många gånger hört hur människor blivit rika på den genom åren.

Men utöver bitcoin finns det idag cirka 1000 valutor. Och kryptovalutan blir mer och mer erkänd ju mer vi vanliga människor börjar investera i den.

Vad är kryptovaluta

Kryptovaluta

Men vad är en kryptovaluta? Ja det kan man ju undra vi som aldrig har investerat med den valutan. Lite kortfattat är kryptovalutor en ny sorts digitala pengar som kontrolleras helt av användarna. Utom räckhåll för regeringar och mellanhänder möjliggör den peer-to-peer-handel, direktbetalning, sparande och mycket mer. Det är pengar för folket, och ju fler som äger och använder den, desto mer användbar blir den och tillgänglig.

Men hur ska man som vanlig person lära sig om hur man investerar i kryptovalutor. Allmänt sägs det vara lika lätt som att investerar i t.ex vanliga fonder.

Kryptovalutaguiden är en site som listar de bästa kryptovaluta börserna. Hos dom kan man läsa om de olika börserna som finns handlar med kryptovalutor. Och är det så att man vill börja med att investera i kryptovalutor är Kryptovalutaguiden en bra start att börja med.

Kryptovalutaguiden ser du också de olika börserna som finns och vad det kostar och  vad minsta insättningen är. Hos dom finns  nybörjarguider för kryptovalutahandel och inte minst opartiska recensioner av de bästa kryptobörserna i världen. Är man nybörjare vill man kanske inte från början satsa så mycket pengar. Utan du vill prova med nån tusenlapp för att se om du får nåt resultat. Det finns flera börser att välja på och du väljer den som du känner mest för och som du tycker verkar vara enkel. Men innan du börjar kan det vara bra ide också att läsa på om kryptovalutan. Det finns att läsa mycket på nätet samt att det finns många böcker om kryptovalutor. Då kan man få lite mera kunskap om denna investeringsmetod. Slutsumering innan du börjar investera I kryptovalutor.

1. Läs mer om de olika börserna på kryptovalutaguiden 2. Skaffa kunskap via nätet och läs böcker. 3. Kryptovaluta nyheter 4. Köp kryptovaluta