Inlägg

Hårförlängningar för att fixa håret snyggt

Skulle du önska dig ett långt och fylligt hår. Vi svenska tjejer är det ganska vanligt att vi fått tunnt fint hår. Och visst kan vi känna lite avund på dom som fått ett svallande långt tjockt hår…rakt eller lockigt har ingen betydelse. Dom behöver inget hjälpmedel i form av hårförlängning. Men för oss som faktiskt fick det typiska tunna fina håret finns det hjälp att få.

Ibland vill man bli superfin i håret, t.ex om man ska gå på fest eller nån fin tillställning. För man behöver ju inte ha hårförlängning varje dag, men vill man det går ju det också. Men då passar det att fixa håret med hjälpmedel. Och har man aldrig provat hårförlängning kan man testa så att man kan sätta ihop till en hårsvans. Det kan bli så där jätte lagom att prova första gången. Och det blir snyggt.

Hårförlängningar

Men hur ska jag välja färg på hårförlängningar

Hårförlängningar

Det finns många färger att välja på. Antingen väljer man en färg som är väldigt lik sin egen hårfärg eller så väljer man en nyans som bryter av och då blir resultatet att det liknar slingor.

Hos Pozehair.se har många olika hårförlängningar som är lätta att sätta fast och du behöver inte boka tid hos nån frisör för att få förlängningen i satt. Utan det gör du själv eller om du tycker det är svårt i början kan du be om hjälp av en vän innan du lär dig att fixa själv.

Pozehair.se har som sagt många hårförlängningar att välja på med olika sätt att sätta fast dom i håret. Vet man inte vilken man ska välja kan man alltid rådfråga dom först.

När du har beställt så levererar dom din order fraktfritt inom Sverige inom 1-3 vardagar och vill du få din beställning ännu snabbare kan du välja Expressbrev som tar 1-2 arbetsdagar.