Inlägg

Tandblekningskit för att få vita tänder

Huskurer har funnits i evigheter. Vissa som är bra och vissa som mindre bra. Huskurer från förr gör ingen direkt skada och en del är även direkt välgörande. Och naturligtvis finns det olika huskurer för att tandbleka tänder. Men man ska vara ganska tålamodig med att bleka tänderna med en huskur för det tar väldigt lång tid innan du får en märkbar effekt. Och den lättaste metoden är använda olivolja, kokosolja eller sesamolja som du sköljer tänderna med eller “oil pulling” som metoden kallas. I den indiska läkekonsten ayurveda har man länge använt kokosolja eller sesamolja för att få tänderna naturligt vita.

Ta en matsked oliv-, kokos- eller sesamolja och gurgla runt mellan tänder 15-20 minuter. När du är klar spottar du ut oljan och sköljer med ljummet vatten. Som sagt detta garanterar inte att du får vita tänder omedelbart utan det kan ta väldigt lång tid.

I nutid för att bleka tänderna vita använder man olika tandblekningskit för hemmabruk. Och som finns att beställa hem via nätet. Dessa kit ger omedelbar effekt och är håller väldigt länge. Så vill man få vita tänder är tandblekningskit allra bäst och lättast.

Det är lika enkelt använda dessa kit som att borsta tänderna. Och att tandbleka tänder hemma behöver du inte gå till en tandläkare för att få det gjort. Och du sparar åtskilliga tusenlappar på att göra det hemma.Tandblekningskit

Jämför tandblekningskit hos Tandblekning.nu

Tandblekning.nu listar dom bästa och mest prisvärda tandblekningskit som finns att tillgå på marknaden. Det är kit som är som är enkla att använda. Och dom flesta som ska till att köpa tandblekningskit söker och jämför vad som finns för att hitta den som man vill ha. Och det är smart att välja märken som har fått bra betyg och som är Peroxidfria. Peroxid skadar dina tänder.

Välj det kit som du tycker är prisvärt och som du tycker verkar vara lättast använda. Du får vita tänder omgående. Och tandblekning.nu är en site som du även kan läsa mer om att bleka tänderna. Samt att läsa om huskurer om du väljer den långdragna metoden. Eller bara är nyfiken på gamla huskurer för att bleka tänderna.