Inlägg

Dax för avkoppling i en hängmatta

Nu sätter det fart igen

Den här veckan börjar många att arbeta igen. Barnen ska till skolan denna vecka och vi är tillbaka till verkligheten.

Vi ska inte glömma äta, vila och även jobba så mycket vi kan. Samt så ska vi också återhämta oss så bra vi kan med god mat och sällskap.

Vi är nog nog många som haft våra almanackor stängda under sommar och semester. Men nu är det dax att öppna den igen och börja planera framåt.

Visst är det skönt att sätta fart igen på den vanliga vardagen, men det är också jobbigt att lägga undan dom där tunna kläderna man har använt. Nu blir det mer koftor och långbyxor framåt.

Det som jag redan har börjat med är tända ljus på kvällarna. Och det är faktiskt riktgt mysigt. Man ser dom små tända punkterna i det nu mörkare rummen på kvällarna. Så jag ska titta i min lilla ljuslåda för att se om det behövs införskaffas nya och fler.

Det spelar ingen roll om det är sommar eller höst för du kan alltid hänga upp en hängmatta och vila lite.

Finns flera sorter du kan välja bland om du kolla in sidan längre upp jag tipsade om. Har du husdjur kan även husdjuret få sig en vilostund på denna hängmatta som faktiskt kan bära fler än en person.

Vad du än väljer att göra glöm inte att även under hösten kan du vila utomhus om du har en härlig hängmatta som bilden ovan visar. Det har blivit riktigt populärt med hängmattor nuförtiden. Finns numera hos varje hushåll i Sverige.

Här hittar du alla sidor online om du vill välja mer detaljerat. På nätet kan man hitta allt numera det är bara att man ska sätta sig ned och göra det. Du kan då också luta dig tillbaka och jämföra olika hängmattor med varandra och välja ut den som passar dig och dina barn bäst en sådan höstdag. För nu börjar hösten komma in smygande i våra liv. Hästen har dessutom mycket vackra färger, eller hur?