Okategoriserade, Prins Daniel

Vasateatern

Visa vägen

Prins Daniel deltog den 22 november vid Samhalls Visa vägen-gala på Vasateatern i Stockholm. Detta pris har delats ut av Samhall sedan 2008.

Priset går till dom arbetsgivare som visar och förstår att det är viktigare vad en människa kan och inte för vad dom inte kan. Och kanske det viktigaste – att dom arbetar med personer med unktions­nedsättning.

Årets arbetsgivare

Priset till “Årets arbetsgivare” delades ut av Prins Daniel och gick till Inpac i Lund och togs emot av dess verkställande direktör Henrik Nyberg. Motiveringen till priset var :

”Hos årets arbetsgivare ses mångfald som en självklar tillgång och alla ges möjlighet att bidra utifrån sina egna talanger och förmågor. Alla är olika – men lika viktiga.

Genom att låta alla göra det de är bra på, oavsett funktionsnedsättningar eller tidigare erfarenheter, kan arbetsgivaren visa upp välfungerande och målmedvetna arbetslag med medarbetare som känner stolthet, samhörighet, arbetsglädje och lojalitet.
Visa vägen-priset till årets arbetsgivare 2020 går till Inpac i Lund!”

Hederspris delades ut

Det delades också ut ett hederspris på galan som gick till Malin Wernersson. Hon har skapat appen “ViljaSes” som riktar till dom som har funktionsnedsättningar som vill få nya vänskapsrelationer.

“Årets elsjäl” hade också ett pris som gick till Ulf Schön som driver Ica Kvantum i Sollefteå.