Okategoriserade

Child10 Award 2022

Digitalt event

Drottningen var den 25 februari med på ett digitalt event: Child10 Award 2022.

Stiftelsen Care About the Children arrangerade detta event som är H.M. Drottningens stiftelse. Denna stiftelse ger bidrag till organisationer och projekt som stöttar utsatta barn. Och på eventet uppgavs tio nya organisationer som får stöd med sitt arbete mot människohandel och sexuell exploatering av barn runtom i Europa.

Drottningen höll en videohälsning till alla som deltog i eventet digitalt.

Child10

Child10 arbetar mot trafficking och sexuell exploatering av barn och är verksam i Sverige och internationellt. Denna stiftelse grundades 2014. Tillsammans med andra organisationer och experter utvecklas lösningar för att alla enskilda barn ska få sina rättigheter tillgodosedda.