Inlägg

Samla ihop allt på ett ställe

Sponsrat inlägg i samarbete med Payup.se

Avbetalningsplan

Ibland kan det inträffa olika situationer i våra liv som gör att vi måste köpa vissa saker på kredit. Det kan vara där kyl som går sönder och den är lite svår att vara utan. Och då gäller det att skaffa en ny ganska fort och kanske passa på att köpa en som är lite bättre än den man hade tidigare. Men den kostar också lite mer och eftersom inte alla har Sofia som syster så behöver man kanske lägga upp en avbetalningsplan med butiken. Men det behöver inte bara vara en vara du köper utan det kan vara egentligen vad som helst som du lägger upp en avbetalningsplan på.

Samla ihop allt på ett ställe

Det är inte alls ovanligt att man handlar och köper saker på avbetalning i dag. Även om man vill samla ihop allt på ett ställe. Men det är lite svårt att köpa allt på ett och samma ställe. Men du kan samla lån och köp på ett och samma ställe om du vänder dig till en låntagare som hjälper dig.

Du samlar ihop alla dina smålån och krediter hos en och samma låntagare har du mer koll. Du ser vad du har kvar att betala och du kanske till och med får en bättre ränta. Hos Payup kan du jämföra olika låntagare och se vad din månadskostnad och ränta blir. Här ser du också vilka låntagare som kan acceptera om du har en betalningsanmärkning eller skuld hos kronofogden.

Samla ihop allt på ett ställe