Inlägg

Tänk dig att jobba på slottet

Sponsrat inlägg i samarbete med MTRecuit

Tänk dig att jobba på slottet

Att anställa personal är inte alltid så lätt. Det lättaste kanske är att sätta in en annons och söka efter personal. Men sen ska det läsas cv’n, du ska träffa alla som verkar vara intressanta och hoppas att du hittar rätt personal.

MTRecuit är ett rekryteringsföretag som både kan hjälpa dig från början till slut eller hjälpa dig med slutrekryteringen när du har plockat ut dom du tycker passar för arbetet. Vilken hjälp du än behöver så skräddarsyr MTRecuit allt efter ditt företags behov.

MTRecuti har över 15 års erfarenhet och har ett flertal rekryterinskonsulter, men också sakkunniga inom tex rekrytering, HR och Ekonomi. 

Slottet är kungaparets arbetsplats. Slottet är också kungaparets hem och är öppet för besökare i vanliga fall året runt. From 30 oktober kommer det kungliga slottet och Drottningholms slott att vara stängt tills vidare pga covid-19.

Att arbeta som sömmerska på slottet kan innebära att sy upp nya gardiner till slottets alla fönster. Det kungliga slottet har över 600 rum fördelade på 11 våningar. Stora härliga fönster mot staden och mindre bostadsrum in mot den inre borggården. 

Högvakten är väldigt populärt att åka att titta på och har funnits sedan 1523. Grenadjärernas paraduniform har funnits sedan 1886 och det finns många gamla uniformer att rodda emellan. Dom stora gamla uniformerna har återinförts och används av slottsvakten och slottsväbel och vid stora händelser.

Är du privatperson kan du kontakta MTRecuit och få hjälp med att hitta ditt drömjobb. Du får gå på ett uppstartsamtal och du får göra ett personlighetstest. Du får hjälp med att Tex göra dig attraktiv på linkedin och andra nätverk. Ditt cv kontrolleras och du får ett uppföljningssamtal.