Inlägg

Fotvänliga skor vid promenader

Sponsrat inlägg i samarbete med SM Sport

Fotvänliga skor vid promenader är något som vi alla vill ha.

Drottningholms slottspark är öppen året runt och att gå runt parken genom Barockträdgården och genom lindalléerna kräver både bekväma skor och kläder. Du kan också ta dig en löprunda tillsammans med din familj och hund för att sen stanna till i “Engelska parken” där många hundägare träffas under året.

SM Sport AB har allt för din löprunda och promenad. Här hittar du kläder, stolryggsäckar, väskor och reflexvästar.

Skor

Det finns en hel del skor att välja på beroende på vilket underlag du brukar springa eller promenera. Och ett stort utbud när det gäller terrängskor och löparskor från flera märken som Vj, Salming, Sarva, Inom-8, Icebug, Astra och Nokian.

Springer du ute mycket när det är blött och isigt ska du köpa ett par skor med metalldobb. Det finns också ett stort utbud av skor med gummidobb i alla olika former beroende på om du har breda, smala eller normala läster. Och det finns skor för både nybörjaren och elitlöparen.

Terräng / trail skor passar dig som springer på skogsstigar medan Trail / väg är en allround sko som passar tex på elljusspår och grusvägar.

SM Sports sko som kallas för Väg används för att spring på asfalt.

Ska du köra bil hem efter din löprunda och inte vill slänga in dina våta eller smutsiga skor i bilen ?! Då finns det en skobag att ha i bilen så att du kan göra rent dom när du kommer hem.

Eller varför inte Nokian Silicon Stick till dina gummistövlar eller om du har gummikanter på dina kängor och skor.

Om du har frågor om dom olika skorna eller vilka som skulle passa dig bäst kontaktar du SM Sport

Har du problem med storlekarna som ofta står i US, UK, USL, EUR och cm ? Då finns det en tillverksguid med hjälp.