Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Har du vintersäkrat din pool

Sponsrat samarbete med Poolgiganten

Har du vintersäkrat din pool

På vintern kommer snön och då måste du vintersäkra din pool. När snön väl faller är det svårt för familj, barn och djur se att det finns en pool. Och för att det inte ska hända en olycka så att nån ramlar ner så är det bäst att du vintersäkrar din pool.

Poolgiganten har poolskydd för vintern som du kan välja på.

Poolöverdrag

Beroende på vad du har för pool kan du få hjälp av Poolgiganten för din bästa säkerhet och skydd. Från ett standardöverdrag som både vuxna, barn och djur kan gå på till exklusiva täckningar.

Standard

Ett standardöverdrag är ett starkt väv som sätts fast med knopp- och stroppar. Om din pool har en speciell form kan du skicka in en skiss så sys överdraget efter den. Och vill du ha en dold infästning finns även det.

Exklusive

Detta överdrag är armerat och har en förstärkt duk med hål så att regnvattnet inte tynger ner duken. Detta överdrag kan du också få beroende på hur din pool är utformad.

Här finns det också ett vinterförstärkningspaket om du har en pool där det kommer mycket snö så att du slipper skotta bort snön.

Lamelltäcke – Automatisk

Ett automatiskt lamelltäcke håller värmen lika bra som ett pooltak. Det håller till upp till 100 kg om någon går på det och öppnas med en app i din smartphone, eller med nyckel på en utav stolparna.

Stolpen monteras i poolsargen / altenen och elskåp med transformator medföljer.

Exklusive

Ett exklusivare lamelltäcke monteras under vattenytan och ger ett snyggt utseende på din pool.

Pooltak

Vill du hellre ha ett pooltak med 3 mm klarglas finns det flera modeller att välja emellan beroende på hur stor pool du har. Här kan du välja mellan låg, mellan eller hög.

Vad ska man välja ?

Om du är osäker på vad som passar just din pool beroende på var du bor och vilken hög säkerhet du behöver kan du boka ett kostnadsfritt besök hos Poolgiganten i Stockholm, Göteborg och Malmö regionen.

Poolgiganten kan också hjälpa dig med poolrenovering, skötsel och tillbehör.

poolgiganten

Lämna ett svar

Till startsidan