Prinsessan Madeleine

Min Stora Dag

Astrid Lindgrens barnsjukhus

Prinsessan Madeleine besökte Astrid Lindgrens barnsjukhus den 10 augusti på Min stora dag. Generalsekreteraren i Min stora dag Jennifer McShane och chefen för Astrid Lindgrens barnsjukhus Svante Norgren pratades vid om både utveckling och samarbeten.

Prinsessan gick runt på sjukhuset och fick träffa några barn som låg på sjukhuset vid tillfället. På grund av omständigheterna så var dessa möten på säkert avstånd. Barnen fick rita och leka tillsammans med prinsessan.

Min Stora Dag

Min stora dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation för barn med mycket svåra sjukdomar och diagnoser. Här ger man alla barn mer självförtroende, uppmuntran och kämparglöd för att fortsätta kämpa och kriga för att bli bättre. Alla barn som ingår i denna organisation är mellan fyra och arton år.