Inlägg

Få ditt företagssida i topp

Sponsrat inlägg i samarbete med Hjalmar & Co Seo byrå

Att få fler förfrågningar

För att ett företag ska få in så många förfrågningar och tjänster som möjligt så behövs en bra hemsida som kunderna hittar till. För att dina kunder ska hitta ditt företags sida behöver den vara i topp.

När en kund letar efter något specifikt så ska ditt företag hamna högt upp på Google och då behövs det en bra sökmotoroptimering.

topp

Sökmotoroptimering i topp

Hjalmar & Co seo byrå kan hjälpa dig med ditt företags hemsida med den infon du vill att den ska innehålla. Du får en designad hemsida så att den är snygg både på dator, mobil och platta. Din text och dina bilder blir optimerade och interna länkar läggs till olika sidor på hemsidan.

Gör en karta på din hemsida så du ser hur stor du vill att den ska vara. Sen beror det på hemsidans storlek vilket paket du kan välja emellan. Sidan kan sen hjälpa dig få fler tjänster eller förfrågningar om du får hjälp med din optimering.

Medium-paketet är det som mest populärt och innehåller 30 stycken sökord. Detta paket passar ett företag som har ett brett utbud av tjänster.

Om du skriver i ditt företags domännamn på sidan kan du testa hemsidans position som den är just nu. Lägg sen till ett sökord och en mailadress så får du ett resultat.

Kontakt och arbete

När du kommit i kontakt med Hjalmar & co går ni igenom dina önskemål du har för ditt företags hemsida. Du är med hela vägen och sen kan du följa arbetet på en labb sida innan den lanseras. När ni sedan är nöjda med sidan och arbetet lanseras sidan.

Självklart kommer du att bli upplärd hur du uppdaterar sidan framåt och vill du ha support finns det också.

Så för att få svar på dina frågor skriver du lätt i formuläret på sidan eller lyfter luren och ringer Hjalmar & Co så får du den hjälp du behöver.