Inlägg

Förhållande på distans

Sponsrat inlägg i samarbete med Vuxenkul

Distans fungerar för många

Att ha ett förhållande med din kära som gör dig lycklig, glad med det där extra pirret i magen gör också att du mår bra i själen. Och idag är det många som har ett förhållande på distans. Det kan vara för att din kära har fått ett jobb i en annan stad, men också att ni träffats via en app eller sida och vill fördjupa er relation.

förhållande på distan

Att ha ett långdistansförhållande fungerar för många och då kan era telefonsamtal både bli längre än ett normalt förhållande.

Förhållande på distans

Ett förhållande på distans innebär ju inte att det alltid kommer att vara så. Ni kanske träffas på helgerna när ni inte arbetar, eller när ni har en längre semester. Och när det sker vill ni ha en privat och avslappnande stund som par.

Om du vill ha en speciell stund tillsammans med din kära finns produkter för er bägge på Vuxenkul. Dom har tre stycken butiker ni kan besöka i Göteborg, men finns också online om du bo bor någon annanstans. Sidan vänder sig till dig både när du är själv, men också ifall ni vill ha en sensuell stund tillsammans.

Du får dina produkter hemskickade i diskreta kartonger så att ingen ser varifrån du beställt när du hämtar ut ditt paket. Lägger du din order innan klockan tre på eftermiddagen en vardag så skickas dom också samma dag. Leveranstiden är mellan 1 – 2 arbetsdagar beroende på vart i landet du bor.

Sidan har nu en halloween-kampanj ifall du vill hitta den där riktigt speciella tiden tillsammans. Men det finns också produkter för dig om du kommer att tillbringa helgen själv.

Du kan också läsa deras blogg med inlägg för både dig som ensam, men också som par med tips och råd och många spännande inlägg.