Inlägg

Det är mycket att tänka på

Sponsrat inlägg i samarbete med Safe Accounting

Att tänka på

När man har ett företag så vill man självklart att det. ska gå bra eller bättre än bra för man vill ju att det både ska gå runt och med plus. Och för att det ska gå runt så är det mycket att tänka på när man har ett företag.

att tänka på

Det är inte bara bokföring som ska göras när man har företag utan också bokslut, redovisning och deklarationer som man ska hålla ordning på.

Ibland kan det bli för övermäktigt eller du får helt enkelt inte riktigt ihop allt och då finns det hjälp att få. Safe Accounting är en digital redovisningsbyrå som kan hjälpa dig med allt. Dom sitter i Stockholm, men hjälper företag i hela landet.

Redovisning

När det gäller ditt företags redovisning kan du både få hjälp med både era kund- och leverantörsfakturor. Men du kan också få hjälp med rapporter så att du lätt ser hur ditt företag går. Och hur du ska kunna utveckla det och företaget går bättre.

Om du precis har startat ditt företag kan det vara bra att få hjälp från början. Safe Accounting hjälper dig att komma igång och hur du kommer igång. Du får hjälp med både hur du registrerar ditt företag med den bästa företagsformen just för dig och ditt företag. Men också hur du ansöker om f-skatt och momsregistrering om det behövs, plus enklare bokföring och redovisning.

Har du däremot ett företag sen tidigare men behöver lite råd och hjälp får du det också. På Safe’s sida finns det också en prisberäknare. Du skriver lätt i information om din bokföring och redovisning, hur många anställda ni är och lite andra informationer.

När du sen bestämt dig för att kontakta Safe Accounting så gör du det enkelt via kundtjänst eller via kontaktrutan som kommer upp på sidan.