Inlägg

Idag är det vanligt

Fettsugning

Idag är det vanligt med skönhetsoperationer och alla verkar prata om det. Tänk dig för några år sedan, då var det inte många som erkände att dom opererat sig. Men idag pratar alla om det, visar bilder både före och efter och byter erfarenheter.

idag är det vanligt

Idag är det vanligt

Vem vill inte ha en platt mage, slippa dubbelhaka eller inte ha det där extra fettet på låren ?! Men det går att åtgärda genom fettsugning. Och det finns flera olika metoder idag beroende på var och vad du ska operera. Den traditionella metoden är nog den som är vanligast, men det finns också metoder med laser,  radiofrekvens- och vattenpassisterad fettsugning. En del metoder är nya, men alla metoder är också vidareutvecklade från någon annan och väl beprövade.

Estetikum

I Uppsala finns Estetikum som utför både fettsugning, laser och andra tjänster som du kanske vill ha. Det är en specialklinik inom just fettsugning och alla operationer görs av överläkare med specialistkompetens. Vare sig du vill göra en fettsugning eller göra en hårborttagning får du en noggrann konsultation med en utav klinikens specialist. Och beroende på vad du vill göra får du all viktig information du behöver och kan ställa alla frågor du har. Du berättar vad du har för önskemål och förväntningar av din operation.

Om du har långt till Uppsala kan du också skicka fotografier till kliniken på vad du vill göra och sen ha din konsultation via telefon.

När du bestämt dig bokar du en tid för just din operation och du får all information om just din operation, vad du ska tänka på och vad som sker efter. Och när du kommer till kliniken och får träffa läkaren som ska utföra operationen kommer hen troligen att rita på det området du ska operera. Du får smärtlindring inför operationen och du får sedan åka hem när allt är klart och du mår bra.

Både återbesök och uppföljning ingår i din operation som brukar ske efter sex till tolv månader efter din operation.