Inlägg

Drömutbildning för dig som vill studera hemifrån

Gillar du att arbeta med människor och samtidigt vill utbilda dig på distans är HR-specialist något du borde titta närmare på. 

Vill du vara med och påverka ditt inom företag inom personalfrågor och dessutom bli den person inom företaget andra personer rådfrågar så ska du överväga att utbilda dig till just HR specialist. Det är en utbildning som många efterfrågar just nu och något jag själv tycker verkar intressant. 

Det är en merit om du kan flera språk då kan du många företag idag verkar globalt och har personal från flera länder. HR specialist är en utbildning för dig som vill vara din högre chefs högra hand. Som HR-specialist kommer blir du en väldigt viktig del i företaget 

Du kommer lära dig väldigt mycket om hur en organisation fungerar och även ta hand om konflikthanteringen på en arbetsplats. Om någon behöver sägas upp på företaget så är det du som har hand om uppsägningen. 

Jag försöker nu hitta en utbildning inom ett ämne som jag förut har studerat och vill studera igen. Vad det är avslöjar jag ännu inte för jag vet att utbildningen har utvecklats eftersom det handlar om en viss typ av språk.