Skip to content
Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel

Visita

Den svenska besöksnäringen

Kronprinsessan och Prins Daniel besökte den 10 februari Visita. Visita är bransch- och arbetsgivarorganisationen för den svenska besöksnäringen. Mötet hölls på Scandic Continental i Stockholm.

Information om besöksnäringens nuläge mot bakgrund av pandemin togs upp och uppdatering om branschens framtid och förutsättningar inför återhämtningen. Det i och med att smittskyddsrestriktionerna upphävts.

Kronprinsessan satt och hade samtal med Cirkus vd Ing-Marie Pagenkemper, Visitas vd Jonas Siljhammar, Visitas näringspolitiska chef Anna Wallén samt Scandic Hotels Sverigechef Peter Jangbratt vid tillfälle.

Covid-19-pandemin

Kungafamiljen vill visa sitt stöd för de insatser som görs överallt i samhället för att bekämpa covid-19-pandemin. Detta har gjorts och görs genom samtal, digitala möten och besök för att få information om hur pandemin påverkar Sverige.

Visita

Visita hjälper företagen att växa och utvecklas och ger dessa råd och stöd i arbetsgivarfrågor och i förhandlingar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *