Inlägg

Massera dina hårda muskler

massera dina hårda muskler

Ta hand om dig

Även om du tror att du inte stressar eller känner dig spänd så är många idag både stressade och har spänningar i kroppen. Du kanske börjar sova sämre, orkar inte gå eller springa dom där längre promenaderna du brukar göra. Och du vet inte riktigt hur du ska få igång din kropp igen för att må bättre. Att ta sig lite mer egentid och ta hand om sig själv är något som vi alla behöver göra. Och att massera dina hårda muskler är något som kan hjälpa dig att må mättre.

massera dina hårda muskler

Massera dina hårda muskler

Att få massage kan göra så att du blir mer avslappnad. Dina muskler blir mjuka och du känner dig inte lika spänd. Dessutom ökar din blodcirkulation och blodkärlen vidgar sig och fördelar vätska till vävnaderna. Och under själva massagen så frigörs ett hormon som heter oxytocin som också kallas för lugn- och ro hormon.

I Stockholm finns det fem stycken mottagningar under Massage Stockholm. Här kan du boka massage ända upp till 10 minuter innan du vill ha massage. Dessa mottagningar är öppna sju dagar i veckan ochfinns enligt nedan :

  • Södermalm – Högbergsgatan 11
  • City – Klara norra kyrkogata 23
  • Norra Djurgårdsstaden – Bobergsgatan 75a
  • Odenplan – Odengatan 36
  • Vasastan – Vikingagatan 22

Under kvartal två kommer tre ytterligare mottagningar att öppna :

  • Täby Park – Boulevarden 30 – öppnar i april
  • Älvsjöstaden – Kabelverkesgatan 17 – öppnar i början av april
  • Barkarbystaden – Barkarbyvägen 81C – öppnar i början av maj

Företagskonto

Vill du ta hand om din personal och låta dom gå på massage kan du öppna ett företagskonto. Du måste ha mer än 5 anställda för att kunna öppna det. Dessutom är det ingen bindningstid eller andra krav som tillkommer bara för att det är ett företagskonto.

Företaget får tydliga fakturor där det syns vem och hur många som tagit del av förmånen och det gäller också som friskvård.

Massage Stockholm

Vilken mottagning som än besöks så är alla massörer erfarna och har utbildning. Alla massörer får göra flera testar innan dom börjar jobba på mottagningarna.

Du kan välja mellan tre olika massage behandlingar på alla mottagningar beroende på vad du vill ha. den populäraste massagen är den klassiska. Sen finns också idrottsmassage för dom som tränar aktivt, och du behöver inte vara elitidrottare utan denna massage är lite mer djupare och man tar i lite mer. Den sista massagen som finns är gravidmassage för att hjälpa den gravida att inte ha så ont i rygg eller andra delar på kroppen.