Inlägg

Lättare att packa

Sponsrat inlägg i samarbete med mekster

Att få plats med det du behöver

Att resa iväg innebär en hel del planerande. Både när, var och hur för att din familj ska få en sån bra resa som möjligt. Och en sak som måste planeras är hur du ska få med dig allt som du vill ha med dig. Är man en familj med två vuxna och barn som sitter i baksätet så blir utrymmet mindre att ta med sig saker. Vare sig det är en resa nu på våren eller sommaren. Barn vill alltid ha med sig mer saker än man egentligen får plats med. Eller till och med du eller din respektive. Man vill ju ha det så bra som man bara kan när man är ute och reser tillsammans.

För att få med sig det man behöver och för att slippa trängas inne i bilen kan det vara bra med en takbox som du lätt monterar på ditt takräcke.

Lättare att packa

Lättare att packa

Det finns olika storlekar på en takbox beroende på vad man behöver den till. Vill man åka på skidresa kanske man ska ha en som man får plats med både skidor, stavar och pjäxor. Men behöver man en takbox för att kunna använda för att packa saker i kan man köpa en lite billigare och mindre. Och det gör också att det är lättare att packa med dom saker som ni behöver med på er resa.

Mekster

Mekster har ett bra utbud på olika takboxar för att ni ska få med era saker på er resa eller semester. Dom finns i svart och vitt och i matt eller glans. Och vill du ha en lite lyxigare modell finns det med led belysning. Alla boxar ha information om både längd, bredd och vilken maxlast som den får ha. Här finns också reservdelar till din bil som du kan beställa samtidigt. Såsom takräcken som du fäster din takbox på tex.

När du har bestämt dig vad du behöver får du en orderbekräftelse till din mail. Dina produkter lämnar lagret inom 24 timmar på helgfria vardagar och du har 60 dagars öppet köp. Dina varor kommer till närmsta utlämningsställe i samarbete med bland annat posten och DHL. Du får också meddelande via sms eller brev när dina varor kan hämtas.

Har du frågor om meksters produkter och behöver mer info kontaktar du dom antingen via telefon eller via mail så får du den hjälp du behöver.