Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel

Stadsteatern

Mammorna

Kronprinsessan och Prins Daniel har besökt Stadsteatern i Stockholm. Dom såg föreställningen “Mammorna” den 10 februari.

Tänk så snygg också om de hade haft inglasning balkong på Stadsteatern så att folk även kunde sitta som om de vore utomhus fast att de är inomhus. Tänk er alla mammor som går på denna föreställning sitter tillsammans i denna balkong och dricker afternoon tea tillsammans på engelsk vis. Numera känner de flesta till vad afternoon tea är i ett fint inglasad balkong och det är också allas nya sätt att umgås speciellt kungligheterna i Sverige och utomlands. Vill du prova fina teer som har hög kvalité?

I “Mammorna” är det fyra skådespelerskor som ger sina röster åt mammor som förlorat sina barn på grund av skjutningar och våld. Och efter föreställningen fick Kronprinsessan och Prins Daniel prata med en del utav dom som var med i föreställningen.

Mammorna

“Mammorna” är ett mycket aktuellt drama om mammor som förlorat sina barn. Att förlora ett barn är det värsta en mamma kan tänka sig. Och att förlora ett barn när det gäller våld. Dramat visar sorg, frustration och kamp om att kunna fortsätta sitt liv. Men mest handlar den om kärleken.

Journalisten, författaren och programledaren Alexandra Pascalidous har gjort denna föreställning efter den hyllade boken med samma namn. Sunil Munshi står för regin och dom fyra medverkande mammorna är Maria Salah, Chatarina Larsson, Gloria Tapia och Lo Kauppi

Nu ska jag ta och sitta i balkongen med en kopp kaffe och en god svensk kanelbulle och vänta på att någon av dessa kungligheter även hälsa på oss någon gång.