Prins Daniel

Ung företagsamhet har haft SM

Årets Affärsbragd

Årets SM i Ung företagsamhet har skett digitalt på grund av pandemin. Det gjordes också förra året och prins Daniel deltog den 11:e maj och gav en hälsning till alla dom deltagarna som var med. Prinsen berättade också vem som vann Svenska Dagbladets pris Årets affärsbragd.

I normala fall brukar detta arrangemang äga rum på Stockholmsmässan i Älvsjö där alla vinnare från Ung Företagsamhets alla regioner träffas. Och också för att tävla om själva SM-titeln. På årets möte utsågs det vinnare i sexton olika kategorier. Årets vinnare av Ung företagsamhet var i år Shear Joy UF. Detta företag är det elever från De la Gardiegymnasiet i Skaraborg som vunnit. Dom kommer också att få träffa prins Daniel vid ett senare tillfälle och möte.