Kronprinsessan Victoria & prins Daniel

kungafamiljens Inredning med Glasräcke

Kronprinsessan gör ett bra jobb

Kronprinsessan deltog den 21 september i ett sammanträde med styrelsen för Stiftelsen Kronprinsessan Margaretas Landstormsfond. Kronprinsessan är ordförande i denna fond.

Vi känner också till att kronprinsessan gillar inredning av olika slag. Hon har förut bjudit hem prins William och Kate från England. Då fick alla svenskar insyn i hennes hem som hon tar tillsammans med prins Daniel och sina barn. Kronprinsessan Victoria har två barn prins Oscar och prinsessan Estelle.

Det blir prinsessan Estelle som sedan kommer ta över sin mamma kronprinsessan Victoria om vi nu har monarki när hon tar över.

Alla vill härma kungafamiljen när de inreder sina hem och här ska vi tipsa lite om inredningstips när vi ändå är på gång.

Historik och inredning

Fonden fick sedan ett nytt namn den 1 januari 1996 som blev Stiftelsen Kronprinsessan Margaretas Landstormsfond. Tur det då kronprinsessan även var intresserad av mode och inredning. Om hennes inredning kan ni läsa längre ned. Expressen tipsar också lite om olika uteplatser som man kan få inspiration i från.

Glasräcke på Altan inredning

Även kronprinsessan Margareta gillade inredning och här kan vi tala om fina glasräcke altan för de som vi äta sin frukost utomhus. Du kan också ringa dem och fråga en fråga per dag om du vill!

Förut kunde kungafamiljer äta sin frukost i lugn och ro utomhus. För det fanns ingen tv eller internet så folk förstod inte ens att de var kungligheter. De fick vara helt i fred och ingen ropade eller vinkade efter dem.

På den tiden kunde man heller inte filma deras hem och se deras inredning. Nu kan man ta del av deras inredning och dessutom kan vi besöka slott och herrgårdar.

Olika typer av glaräcke

Du kan hitta flera olika typer av glasräcke om du går in på sidan ovan. Vi vet ej vilken som kungafamiljen hade gillat, men vi är säkra på att de hade använt dessa på tex Solliden där det är varmt. Har du också sommarhus så kanske även du skulle vilja ha liknande i din trädgård. För att tex slippa vilt som springer in i er trädgård. Man kan ej undvika fåglar för de flyger in men ni kan verkligen undvika rävar som vill åt era höns om ni har dessa i er närhet. Det är mysigt med höns och kalkoner i sin trädgård.