Okategoriserade

Vad gör kungafamiljen med sina möbler?

Tänk er när kronprinsessan och prins Daniel flyttade in. i Haga slott vad gjorde de med alla sina möbler?

De behöver aldrig planera eller stressa utan det är alltid andra människor som får göra allt för att det ska vara bekvämt för kronprinsparet. Det kan inte vara svårt att vara kungligheter då de får allt serverat. Det enda måste nog vara att det är jobbigt att hela tiden bli igenkänd. Man vill också vara privat och det får de faktiskt vara utomlands för ingen vet vem de är utanför Norden. Skulle de åka till London skulle ingen känna igen dem.

Engelska kungafamiljen däremot är kända precis överallt då de också är rikaste kungafamiljen genom tiderna. När dessa kungligheter ska flytta kan de också använda sig utan förråd Stockholm då alla slott de bor i finns i Stockholm. Det gör ju även Haga slott så då kan de använda sig utav förråd för sina möbler och sedan flytta närmare dit de ska. Fast det är inte troligt att det direkt är kronprinsessa som bär möbler eller packar utan de har folk som fixar allt.

Vill du köpa svensk kaffe online så kan du köpa kungligt kaffe om du vill.

De har samma rutiner som vi dödliga fast att de slipper göra det själv. Det är nog enda fördelen med att vara kunglig att slippa städa, flytta och laga mat. Samt att ingen kan komma i närheten av dem för att skapa onödiga diskussioner.