Okategoriserade

Prinsessan Sofias systrar får driva företag

Stipendium med prinsessan Sofia närvarande på Sofiahemmet så klart!

Prinsessan Sofia var så klart närvarande och med vid Sophiahemmets examenshögtid i Blå hallen i Stockholms stadshus. Under högtiden uppmärksammas dom examinerade och diplomerade avgångsstudenterna från Sophiahemmets högskola. Det tillsammans med inbjudna gäster, högskolans personal, familjer och vänner.

Från Prinsessan Christinas stiftelse delades det ut stipendium. Prinsessan Sofia delade ut dessa till studerande vid Sophiahemmets sjuksköterskeskola till Sophiasystrar som visat på särskilt framstående studieprestationer.

Många tror att hon varje år får representera Sofia hemmet pga av sitt namn

Detta kan nog stämma till en viss del att valet om vem som skulle sköta Sofiahemmet varje år skulle bli prinsessan Sofia vem annars måste de ha tänkt.

Kungligheter får ej driva företag

Prinsessan Sofia får ej driva företag men hon har två systrar som inte har någon anknytning till kungafamiljen som faktiskt får driva företag. De åker på en bananskal anser många då oavsett vad de tar på kommer att förvandlas till guld tack vare att deras syster är prinsessan Sofia av Sverige. Systrarna kan alltid starta företag och dessutom ta företagslån småföretag som en start. Fast att vi alla vet att deras företag kommer att bli stor bara prinsessan Sofia hälsa på då och då. Folk kommer ändå satsa på deras företag i hopp om att få syn på prinsessan. Tänk att från Paradise Hotell till prinsessa av Sverige. Detta trodde säkert folk inte om henne och hon möttes av en enorm hat från folk pga av det.

Prins Daniel drev ett gym när han dejtade kronprinsessan Victoria och vips tre dubblades hans omsättning så fort det gick rykten om att han en dag kanske skulle bli prins Daniel av Sverige. Han sålde vidare sitt företag och äger nu inga företag då han lever på apanage från den svenska staten precis som de övriga i familjen som representerar Sverige i vått och torrt.