Kronprinsessan Victoria & prins Daniel

Kronprinsessfamiljen på julbesök hos Stadsmissionen

Inför den kommande julhelgen tog Kronprinsessan och Prins Daniel med sig Prinsessan Estelle och Prins Oscar till Stockholms stadsmissions julklappsinlämning för att lämna och slå in julklappar till barn och unga från familjer i utsatthet.

Kronprinsessfamiljen var långt ifrån ensamma om att lämna julklappar i år. Inför denna jul har över 9 000 gåvor lämnats in. Därefter har 850 familjer, på pandemisäkert sätt, fått besöka julklappsbutiken för att välja ut julklappar till sina barn.

Om Stockholms stadsmission

Stockholms stadsmission startade sin verksamhet år 1853. Stadsmissionen arbetar bland annat med social omsorg, utbildning och arbetsintegration.

H.K.H. Kronprinsessan har varit beskyddare av Stockholms stadsmission sedan 2010.