Okategoriserade

Östersjön och mäklare kring Seminariet

Webbinarium i vackra fastigheter

Kronprinsessan talade den 5 mars vid ett webbinarium om våtmarker och miljön i Östersjön : Wetlands and the Baltic Sea Environment. Detta webbinarium arrangerades av Rotary i Sverige, med deltagare från Rotaryklubbar i tolv länder. Rotary finns i Uppsala också och brukar träffas i Borgarkapets hus i Luthagen. Där finns massa fina bostäder som man kan köpa och bo både centralt och nära Fyrisån. Samt så har du nära till Lärarhögskolan dvs Seminariet. Vissa väntar på att de ska har ut delar av Seminariet också som bostäder eller börja sälja delar av denna fastighet. I denna fastighet finns redan tandläkare, dagis och husläkare. Det hade varit bra om en mäklare kunde hjälpa folk att även köpa sig en bostad i detta hus som är otroligt vackert. Det är Uppsalas vackraste fastighet tätt efter Carolina Rediviva.

Du får ta redan på mäklare och sedan anlita mäklare för att bo i vackra Carolina Redeviva eller i Lärarhögskolans vars gamla namn är Seminariet. Kring detta område finns så vackra fastigheter. Här kan man i lugn och ro umgås med andra barnfamiljer. Vill du också läsa och veta mer om bäst i test varor så kan du besöka denna sida.

Även kronprinsessan har bott i Uppsala i några av Uppsalas vackraste fastighet nämligen Uppsala slott precis som en prinsessa bör göra. Även kungen och drottningen har egna rum på detta slott i Uppsala där drottning Kristina en gång i tiden abdikerade och slapp vara regent i Sverige.

Och hela webbinariumet startade med digitalt tal från Kronprinsessan.

FN:s globala hållbarhetsmål

2016 – 2019 var Kronprinsessan en utav 17 ambassadörer som var utsedda av Förenta Nationernas dåvarande generalsekreterare Ban Ki-moon. Dom arbetade med dom globala målen för hållbar utveckling.

Nu är Kronprinsessan ambassadör emerita för dom globala målen och fokuserar speciellt på hållbarhet, havs- och fiskefrågor.