Okategoriserade

Vilken är bra just för dig?

Kronprinsessan Victoria och hennes familj har en liten fyrbent vän som ofta syns följa med dem på offentliga evenemang och promenader. Men vad är det egentligen för ras på kronprinsessans hund?

Den populära hunden som tillhör kronprinsessan och hennes familj är en coton de tulear. Denna ras är en liten sällskapshund med ursprung från Madagaskar. Coton de tulear är känd för sitt mjuka vita päls och svarta ögon samt för sin vänliga och kärleksfulla personlighet.

Rasen är relativt ovanlig och anses vara en riktig pärla bland hundälskare. Coton de tulear är en intelligent och lättlärd ras som trivs bra i sällskap med sin familj. De är också kända för att vara sociala och lekfulla, vilket gör dem till utmärkta sällskapshundar för barn och vuxna.

Kronprinsessans hund har blivit en populär och omtyckt medlem av kungafamiljen och ses ofta sällskapa kronprinsessan och hennes barn på olika offentliga tillställningar. Hundens närvaro har också bidragit till att öka intresset för rasen coton de tulear.

Sammanfattningsvis är kronprinsessans hund en coton de tulear en charmig och vänlig ras som passar perfekt som sällskapshund för en aktiv och kärleksfull familj. Hundens närvaro har bidragit till att sprida kunskap och intresse för rasen och har blivit en omtyckt medlem av kungafamiljen.

Planera redan från början

Sitter du och planerar att skaffa en hund till dig och din familj ?! Eller har du redan köpt och snart ska hämta den ? Då gäller det att skaffa allt som du behöver till din hund. Dom första dagarna du har din valp hemma så är det inte lika bråttom med till exempel ett koppel då du och din hund ska lära känna varandra. Och då ska dom inte ut och träffa andra hundar ändå. Man ska också tänka på att dom växer väldigt fort i början beroende på vilken hund du ska skaffa. Sen finns det en massa andra materiella saker som du behöver skaffa och också extra saker som du vill köpa. Men det finns en sak som är väldigt viktig för din hund när du väl har den hemma och det är din försäkring och vilken är bra just för dig ?!

Vilken är bra just för dig?

En hundförsäkring är något som man måste ha när man har en hund. Precis som du har en försäkring till dig själv. Det kan hända en olycka väldigt snabbt eller så kan din hund bli sjuk på grund av något och har du ingen hundförsäkring då kan det bli väldigt dyrt. Det gäller inte bara om den skadar sig utan behöver ligga kvar hos ett djursjukhus för extra vård eller en operation.

Beroende på vad du har för ras och hur mycket du vill betala för din hundförsäkring beror helt på dig. Sen kan du också lägga till en massa tillägg om du vill. Men det kan vara bra att jämför dom olika försäkringarna som finns så att du får det hjälp du behöver i vissa situationer. Jämför både självrisken och maxbelopp. Men också vad dom olika försäkringarna har för livförsäkring om du vill ha det. Ett annat alternativ är att fråga din uppfödare om råd och hjälp.