Okategoriserade

Vad gör en kunglighet när han eller hon har det tråkigt?

Det finns många monarkier världen runt och alla är de släkt med varandra på något sätt. Man brukar säga att alla är bryllingar med varandra. Skulle de göra en DNA test skulle de verkligen bli en stor släkt. Dör en kunglighet så är det otroligt många som ärver varandra och ledet tar aldrig slut.

Rikaste monarkin i världen var en gång den Ottomanska kungariket. Nu är det den brittiska kungafamiljen som är rikast dvs kung Charles den andre som han numera kallar sig för.

Vad gör alla dessa kungligheter när de har det tråkigt?

Jo de handlar säkert roliga saker från sinamatic tex kanske en och en annan sexleksaker så att de kan underhålla sig själva om de har det riktigt tråkigt.

Dessa skulle passa prinsessan Sofia utmärkt

 

Hur firar kungafamiljen jul och nyår?

Oftast är den svenska kungafamiljen på Drottningholms slott med barn och barnbarn för att både fira jul och nyår. De kanske inte firar nyår tillsammans med definitivt julafton firar de tillsammans i det som kallas för Stensalen.

Vad önskar kungafamiljen i julklapp i år?

Detta vet nog ingen av oss vad de kan tänka sig önska i julklapp så ska du köpa något åt dem så får du använda din egen fantasi.

Vad röstar kungafamiljen på dvs om de fick rösta?

Det sägs att endast kronprinsessan är den som skulle kunna rösta på miljöpartiet och resten av dem röstar blått. Kronprinsessan har alltid haft båda fötterna på marken med ett gott hjärta.

Visste ni om att när kronprinsessan gick i högstadiet så tröttnade hon en gång på det offentliga livet. Hon hade tydligen klätt ut sig för att ingen skulle känna igen henne. Sedan gick hon på stan med några väninnor sägs det. Sedan kom det dessutom fram att allt var lögn och påhitt att Victoria aldrig skulle utsätta sig själv för en sådan osäkerhet. Visste ni förresten om att när drottning Elizabeth och prinsessan Margareth var väldigt unga så hade de givit sig ut bland folk. På den tiden hade långt i från alla tv hemma så ingen visste hur de såg ut.  Detta är också så sant att det har gjorts en film om dem. På slutet när de säger att prinsessorna är närvarande så bugar alla för dem på någon dansställe. Denna film om kungligheter skulle man gärna vilja se igen.

Sedan finns ju en hel uppsjö av filmer med påhittade kungligheter och påhittade länder som Tex Genovia. Genovia ska då föreställa ett litet land i Europa  som påminner om Monaco mm.

Vad du kan göra är att du kan köpa en sexleksak och skicka det till någon i kungafamiljen så att hela familjen livas upp lite. Man vet aldrig vem av dem som kan behöva en leksak. För vi vet inget om deras privatliv och vi behöver heller inte veta. Vi behöver ha distans och respekt till dem som vilken annan människa som helst. Vi måste verkligen respektera vårt kungahus så gott det går även om det ibland kan vara svårt. Även om du ser en kunglighet på stan så snälla peka inte och skrik inte. Låtsas som om du inte ser dem så att de också kan få lugn och ro och våga gå på stan oftare. De är inga djur u bur så behandla dem inte som djur.