Inlägg

Vad händer om en kunglighet skiljer sig?

Det är inte ofta kungligheter skiljer sig och om de nu går skilda vägar så brukar de aldrig offentlig göra detta. Då brukar de ändå bo ihop men inte dela sovrum längre. Sedan ger de varandra friheten att leva sina egna liv. Tex så gjorde Lady Diana och dåvarande prins Charles. De hade för länge sedan gått skilda vägar utan att någon visste om det. Det tog otroligt lång tid innan de verkligen tog ut skilsmässa från varandra. När Lady Diana som då kallades för Princess of Wales skiljde sig så blev hon av med hela tiden Hennes kungliga höghet Princess of Wales medan prins Charles fick behålla sina titlar.

Vad skulle hända om någon i Svenska kungafamiljen skiljde sig?

Ja de kan skilja sig och de har redan allt i sin ordning och förlorar inget på att skilja sig.

Vad händer om kungen dör?

Om kungen dör före drottning Silvia blir hon tyvärr direkt av med sin titel  Silvia skulle bli änkedrottning och kan fortsatt vara med på representationsmiddagar då hon har kvar drottningrangen tills hon själv dör.

Är du själv behov av advokat vårdnadstvist och du har barn från ett tidigare förhållande kan du också få hjälp om du behöver det.

Du behöver inte vara gift med en prins eller prinsessa för att söka hjälp vid en tvist. Du kan vara en helt vanlig människa också som har frågor gällande allt som berör din skilsmässa och dina barn.

En verklig historia om vårdnadstvist

Det finns en kvinna som direkt när hon fick sina två barn ville att mannen skulle skriva under hela vårdnadstvisten på sin fru. Hon krävde detta nämligen. Dum som han var så skrev han under och litade för fullt på henne. Den dagen hon slängde ut honom fick han inte vara med och bestämma ett dyft om barnens framtid mm. Kvinnans pappa kunde bestämma mer över hans barn än han själv för han hade nämligen vårdnadshavarens tillåtelse i allt. Det slutade med att han inte ens fick hämta barnen från skola och dagis för att hon inte tillät det. Dum som han var så hotade han henne och gick till barnens skola och dagis påverkad då han led av väldigt mycket smärta i kroppen. Att han har smärta i kroppen ska inte kunna användas emot honom. Vi människor rår inte över att vi har smärta och måste döva det på något sätt. Han är ingen narkoman men han går på tunga smärtstillande mediciner. Deras historia är inte rolig alls att följa då båda sätter sig själva före barnen. Vi vet inte hur kvinnan tänker då hon är den som har tagit mest ansvar. Kvinnan är inte hämndlysten utan gör bara vad en mor ska göra. Så då blir ju alla också på hennes sida. Om du går omkring med hämnd i tankarna då slutar du tänka med alla dina hjärnceller. Du ska endast agera för dina barns bästa och ingen annans.