Okategoriserade

Har kungafamiljen gjort statsbesök till Baskien?

Om kungafamiljen har varit i Baskien vet vi ej. Vad vi vet är att de massor av gånger har varit i Spanien. Spanien är ju ett monarki så de har sina kungafamiljer. Just nu är det kung Felipe som faktiskt är i vår kronprinsessans generation som är kung i landet.

Det finns gamla bilder av när prinsessan Diana och dåvarande prins Charles var på besök när kungen då var prins Felipes pappa dvs kung Juan. Vad vi vet var att lady Diana aldrig trivdes med honom för han var lite av en macho person som hon ansåg inte var så sympatisk person helt enkelt. Lady Diana hade gillat bättre den nuvarande kungafamiljen dvs kung Felipe och hans Drottning Letitzia.

Kronprinsessan har säkert även varit på semester i Spanien och inte bara statsbesök. Vi har sett många bilder av vårt kungahus när de har varit på semester i olika länder. Då har de också sett väldigt vanliga ut så att man knapp känner igen dem. Jag har svårt att föreställa mig att de skulle kunna bada bland normala människor i Sverige. I Spanien har de varit bland normala människor men de har ändå avgränsat sig själva väldigt mycket från vanligt folk.

Det kan också se konstigt ut med livvakter på en badstrand. Som barn önskade jag mig livvakter för jag var både mörkrädd och väldigt ensam som barn. Jag som skriver om kungahuset har själv aldrig riktigt haft någon som har brytt sig om mig som barn. Detta har också gjort att jag har attraherat in människor som aldrig prioriterar mig i första hand. Inte ens min egen man har prioriterat mig i första hand. Han har behandlat mig som om jag vore andra klassens människa som om jag hade gift in mig i en kungafamilj och borde då lägga mig platt för hans familj.

Min familj har dessutom bättre ekonomi än hans familj och jag är egentligen inte ens i beroendeställning gentemot dem på något sätt. Ändå har han betett sig som om jag vore den som var i beroendeställning. För sätter inte ens föräldrar och familj värde på en så kommer man själv inte inse sitt värde. Då kan universum heller inte sätta värde på dig och då drar in folk som bekräftar ditt låga värde.

Allt detta kunde verkligen göra mig så arg men i dag förstår jag att allt egentligen ligger hos mig själv.

Nedan ser ni en katedral som är väldigt känd i Baskien. Baskien heter Basque på engelska så ni vet om ni skulle vilja beställa biljetter, resa eller ställa frågor till folk som bor där.

En resa till Baskien

Någon gång hoppas jag kunna få resa till vackra Baskien och jag hoppas då också kunna få en glimt av det spanska kungahuset. Du kommer älska vackra San Sebastian som ligger i Spanien. Be om en karta över San Sebastian så att du lättare kan hitta överallt.I San Sebastian kan du också bo väldigt vackert med fin utsikt. Mitt största intresse här i livet är att resa och kungafamiljer. Så för mig hade det blivit två flugor i en smäll att få både resa och möta kungligheter. Baskien är en region i norra Spanien, belägen vid Biscayabukten. Baskien har inte ett eget huvudstad utan tillhör fortfarande Spanien men de är ändå självständiga på vissa områden.