Okategoriserade

En hälsosam hobby

Varje människor borde ha en hobby och då ska det också vara en hobby som är bra för hälsan.

Drottningholm

Det finns tex olika typer av behandlingar mot stress bland annat ljusterapi. Det innebär att man går in i ett ljust rum för att på det sättet bi av med depression. För när man är deprimerad får man också spänningsvärk i kroppen. Drottningholm

Något jag tror skulle vara perfekt för en spänd kropp är flyg en Vindtunnel utomhus för att det får dig att känna dig lätt som en fjäder. Tänk dig själv hur avslappnad alla muskler bli av att du får känna dig fri som en fågel och lätt som en fjäder. Detta är något jag tycker borde även ingå i sjukvården att få prova denna upplevelse och borde klassas som friskvård i Sverige.

Kungafamiljen och Drottningholm

Många i kungafamiljen är ofta på olika representationer runt om i Sverige. De ser ut som om de aldrig hinner stanna upp och njuta av tillvaron. De får endast njuta om de åker utomlands. De borde även prova att njuta av tillvaron när de är hemma i Sverige också. Annars har de säkert tråkigt hela dagarna på Drottningholm. Drottningholm är deras bostad sedan 1981.

Det bord ingå i deras apanage att få uppleva flyg en vindtunnel utomhus. För ser som inte vet vad apanage är så ska jag förklara det mer ingående.

Vad innebär Apanage?

Apanage är de medel som betalas ut till furstliga personer för deras underhåll. I Sverige betalas apanaget ut till Hovstaterna, och skall täcka bland annat kostnaderna för Kungens och övriga kungahusets representation.

Detta innebär då att hela kungahusets personal borde få vara med denna upplevelse och känna hur det känns att vara fri som en fågel genom Upplevelser.com. Då kan de även göra ett bättre jobb tillsammans för Sverige då de är ansiktet utåt för Sverige. Här måste folk hålla med att de furstliga dvs kungafamiljen deras släktingar och personalen behöver koppla av precis som vilka människor som helst. Detta för att de alla kommer fungera bättre när de har fått koppla av och flyga omkring som fåglar med denna upplevelse.