Okategoriserade

Rikskonferens

Folk och Försvars rikskonferens 2022

Kungen och Kronprinsessan närvarade den 10:e och 11:e januari vid Folk och Försvars rikskonferens 2022.  Egentligen skulle denna rikskonferens genomföras i Sälen, men på grund av smittorisken och våra restriktioner blev denna konferens digital.

Från Drottningholms slott närvarade Kungen medan Kronprinsessan befann sig på Haga slott.

Konferensen hade ett tema som var “hållbara vägval i en föränderlig säkerhetsordning”. Och under konferensen avhandlades tio stycken programblock med olika ämnen.
SVT Forum och Folk och Försvar sände konferensen. Och här hittar du hela programet för rikskonferensen.

Folk och Försvars rikskonferens

Sedan 1946 har Folk och Försvaret en rikskonferens varje år som handlar om säkerhetspolitik, försvar och samhällets krisberedskap. På rikskonferensen samlas representanter från både politiken, myndigheter, civilsamhällesorganisationer, fackliga organisationer och näringsliv.