Okategoriserade

Hemma hos kungafamiljen

Haga slott har renoverat ordentlig för att kronprinsessparet skulle flytta in.

Man har då sett intervju med kronprinsessan Victoria där hon berömmer de som har varit där och renoverat huset. Vilken ära för dem att få renovera hennes slott och veta att deras verk nu tillhör den svenska historien.  Det är väl en dröm för många av oss att vara kungliga. Tänk att få all hjälp gratis. Oavsett vad du vill ha för hjälp så är allt gratis och då kan du välja och vraka precis hur du vill. Frida Kahlo Poster är något vi verkligen rekommenderar dem.

Slippa städa och laga mat om du är kunglig

Det bästa med att vara kunglig är att du aldrig behöver städa och laga mat. För att städa och laga mat är det som tar mest tid här i världen. Att städa varje dag och laga mat tar för en vanlig människa 2 timmar per dag. Detta innebär 14 timmar i veckan som du skulle kunna göra något vettigt av. Tex ta promenader eller bara strosa omkring på stan.

För varje promenad så går du också ned i vikt. För varje gång du strosar omkring på stan så gör du också något extra för din hälsa. Nu vet vi inte hur ofta kungafamiljen går ned på stan. Vi kan tänka oss att de gör allt för att undvika att vara bland folk då alla känner igen dem.

Hur borde deras inredning se ut?

Vi på redaktionen rekommenderar dem att de ska inreda representationsvångingen med bilder av Frida Kahlo. För just Frida Kahlo poster hittar du hos Posterland. Här är det verkligen bra priset och kungafamiljen bör föregå med gott exempel och ordna lite billigare varianter.

Visste ni om att kungafamiljen har ett eget väntrum på Stockholms tågstation?

Det ser ut som en ingång till ett vanligt slott och även där kan de hänga upp vackra bilder av Frida Kahlo för att imponera på sina resande vänner. Det är inte ofta de använder sig utav detta vänrum som är riktigt lyxigt och ser verkligen ut som ett slott.