Okategoriserade

Ett bra alternativ

Man hinner med annat

Nu när påsken är över kanske man inte vill sitta och tänka på mat. Vi är nog många som har ätit påskmat i flera dagar eller fryst in för att äta senare. Men snart är vi tillbaka till vardagen och då vill man ha något annat att äta. Lite olika sorters mat, kanske nyttigare och framför allt planerandet av vad man ska äta. Ett bra alternativ är då att beställa nån utav dom matkassar som finns ute på nätet. Man slipper komma på olika sorters mat till familjen, man slipper åka iväg och få med allt man behöver men framför allt så hinner man med annat.

Ett bra alternativ

Att välja matkasse tycker jag var svårare förut då det inte fanns så många att välja emellan. Men nu finns det en hel del matkassar i olika prisklasser. Hello Fresh är en utav dom matkassar som jag har tittat på. Kanske för att man sett en del reklam om dom på sista tiden. Men jag tror också för att allt ser så fräscht ut.

Hello Fresh har sex olika kassar att välja emellan och här är bara hälften av dom

Varje vecka har dom nya recept som man kan välja emellan för att få den matkasse som du vill ha. Och vill man testa deras matkassar så finns det en rabatt att utnyttja för dom fyra första matkassarna som dom har.

Visst finns det flera val av kassar att välja emellan. Vi tycker om olika saker, vi kanske är vegetarianer, har stor familj eller mer eller mindre pengar. Men det finns faktiskt matkassar för alla. Vad man än vill ha. Det man ska titta på är leveransmöjligheterna hem till just din adress, när dom brukar leverera och vilka olika alternativ som kassarna har. Men dom flesta har både pausmöjligheter och att man lätt kan byta kasse vecka för vecka. För du kanske vill ha lättare mat ena veckan och kanske lite lyxigare och avancerad nästa. Det finns så många recept att välja emellan så jag var tvungen att börja prioritera vad som man vill testa först. Vill man inte ha färdiga matkassar med recept kan man självklart beställa och välja mat själv. Men då får du också planera din meny för veckan själv. Det finns mat som vi aldrig tillagat hemma och som ska testas. Det är alltid spännande med något nytt.