Kung Carl Gustaf & drottning Siliva

Kungen bär nästan alltid kostym

Vare sig det är en vardag eller fest så bär kungen alltid kostym. Det känns nästan som om han även går i skogen och på Drottningholms trädgård i kostym.

Vem vet kanske vår kung sover med kostym också då han verkligen trivs i dessa kläder. Vår kung är verkligen en omtyckt figur och kommer att vara kung tills han dör. Kungen och Drottningen var i England när Drottning Elizabeth avled. De fick en hedersplats då kungen är brylling med drottningen.

De vet precis vad som krävs av dem och följde alla regler och ordning. En gång i tiden fanns det ett temärke i Sverige som drev av en bengal som bodde i London. Denna person lurade alla att han kände den engelska kungafamiljen privat och folk gick verkligen på det. Hade detta företag funnits än i dag i Sverige hade delägarna i Sverige verkligen haft ett krismöte när drottningen gick bort i tron på att bengalen var bästis med dem.

Nu finns inte längre detta tebolag då grundaren inte alls umgicks med kungar och presidenter som delägarna trodde att han gjorde. Denna bengal bar alltid fina ringar för att visa att han tillhörde en överklass. Han tillhörde inte en överklass utan även den delen av honom var taget från en kalle Anka tidning kan man säga.

Denna vackra guldfärgade ring kan både bengalen ovan använda och vår svenska kung.

Denna ring skulle verkligen passa vår Kung Carl Gustaf väldigt fint då han behöver liva upp sig lite med vackra färger. Vår kung är genuin och otroligt duktig på sitt jobb. Vem om inte en som är född kunglig kan vara kunglig. I Sverige är de flesta monarkister då man värnar om vår svenska kungahus och respekterar dem väldigt mycket.

Vi vill verkligen kungafamiljen väl då de gör ett otroligt bra jobb för Sverige. Sverige och England är de enda länderna där man är kung eller drottning på livstid. Detta gör dessa två länder väldigt unikt i sin slag.