Okategoriserade

Varför bära själv?

I Stockholm finns två kungliga slott Stockholms slott och Drottningholms slott.

Båda dessa slott är symboler för Sveriges kungliga historia och har en prominent plats i landets kulturarv. Många besöker dessa slott för att uppleva dess vackra arkitektur och rika historia, men en fråga som ofta dyker upp är om det finns personal som faktiskt bor på dessa slott.

Stockholms slott beläget mitt i centrala Stockholm är idag den officiella residensen för Sveriges kungafamilj. Det är här kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia bor och utför sina kungliga plikter. Till skillnad från många andra kungliga slott runt om i världen är Stockholms slott inte ett privat hem för kungafamiljen utan snarare ett offentligt palats där kungafamiljen bor och arbetar. Det finns personal som arbetar på slottet och underhåller dess skönhetsvård och där är kanske några personal som bor på slottet för att vara tillgängliga för kungen och drottningen när de behöver dem.

Drottningholms slott som ligger utanför Stockholm är en annan populär plats för besökare och är för närvarande den privata bostaden för kungaparet och många andra medlemmar av kungafamiljen. Drottningholms slott är ett av Sveriges bäst bevarade kungliga slott och har en vacker park och trädgård som är öppen för allmänheten att besöka. Det är inte känt om det finns personal som bor på Drottningholms slott men det är troligt att det finns personal som arbetar där och som kan vara tillgängliga för kungaparet när de behöver det.

Sammanfattningsvis är det möjligt att det finns personal som bor på både Stockholms slott och Drottningholms slott för att vara tillgängliga för kungafamiljen när de behöver det. Men det är viktigt att komma ihåg att dessa slott är inte bara bostäder utan också platser av stor historisk betydelse som besöks av tusentals människor varje år.

Det finns erfaren personal

Att flytta till en egen bostad är något som många längtar till. En bostad där du själv bestämmer hur det ska se ut och där du kan boa in dig. Du kanske ska flytta från en mindre bostad till en större, men har ändå ganska mycket som ska flyttas mellan bostäderna. Så varför bära själv när det finns andra som man kan anlita ?!

Varför bära själv?

I Helsingfors startades Grabbarna Flytt innan dom sedan startade även i Stockholm. Dom gjorde många flyttar mellan städerna åt både privatpersoner och företag. Men hjälper också till med flyttar var du än ska flytta.

 

Att flytta innebär inte bara att du ska flytta dina större möbler som inte får plats i din privata bil, utan också allt ditt bohag när det gäller både kläder, allt som du har i dina skåp men också det som du kanske har i ditt förråd. Och då är det bra att få hjälp med allt då det oftast är mer än vad du tror. Och varför bära själv när man kan få hjälp ?

Titta över vad du behöver för hjälp

Att anlita flytthjälp är skönt och man kan pricka av den biten. Men Grabbarna Flytt kan även hjälpa till med både packning, magasinering och flyttstädning. Har du en massa saker som du behöver kasta kan du få hjälp med att få iväg det till en återvinningscentral.Då har du allt ordnat inför din flytt och du glömmer ingenting.

Allt du behöver göra är att klicka i dina uppgifter på sidan om det en privat – eller kontorsflytt. Och hur många rum det handlar om. Du skriver i dina kontaktuppgifter och övrig info om flytten. Sen kommer du att få en offert skickad till dig som är kostnadsfri. Har du frågor innan du skickar in dina uppgifter är det bara att slå en signal till dom så får du hjälp.