Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Varför bära själv ?

Det finns erfaren personal

Att flytta till en egen bostad är något som många längtar till. En bostad där du själv bestämmer hur det ska se ut och där du kan boa in dig. Du kanske ska flytta från en mindre bostad till en större, men har ändå ganska mycket som ska flyttas mellan bostäderna. Så varför bära själv när det finns andra som man kan anlita ?!

Varför bära själv ?

I Helsingfors startades Grabbarna Flytt innan dom sedan startade även i Stockholm. Dom gjorde många flyttar mellan städerna åt både privatpersoner och företag. Men hjälper också till med flyttar var du än ska flytta.

Varför bära själv ?

Att flytta innebär inte bara att du ska flytta dina större möbler som inte får plats i din privata bil, utan också allt ditt bohag när det gäller både kläder, allt som du har i dina skåp men också det som du kanske har i ditt förråd. Och då är det bra att få hjälp med allt då det oftast är mer än vad du tror. Och varför bära själv när man kan få hjälp ?

Titta över vad du behöver för hjälp

Att anlita flytthjälp är skönt och man kan pricka av den biten. Men Grabbarna Flytt kan även hjälpa till med både packning, magasinering och flyttstädning. Har du en massa saker som du behöver kasta kan du få hjälp med att få iväg det till en återvinningscentral.Då har du allt ordnat inför din flytt och du glömmer ingenting.

Allt du behöver göra är att klicka i dina uppgifter på sidan om det en privat – eller kontorsflytt. Och hur många rum det handlar om. Du skriver i dina kontaktuppgifter och övrig info om flytten. Sen kommer du att få en offert skickad till dig som är kostnadsfri. Har du frågor innan du skickar in dina uppgifter är det bara att slå en signal till dom så får du hjälp.

Lämna ett svar